söndag 18 oktober 2015

Virkat skärp !

Jag köpte ett gammalt skärp på 2ndhand (10kr) o använde spännet för att göra mig ett eget personligt skärp ! Bomullsgarnen kommer även de från 2ndhand. OBS - Tänk på att garnet gärna töjer sig så gör inte skärpet för långt, såvida du inte vill använda flärpen för att göra nån kul knytning dvs :)


Först la jag upp lm i önskad längd, sen virkade jag tillbaka i stolpar.


På nästa varv valde jag en annan färg (ljusrosa) o virkade fm mellan stolparna (har för mig jag använde en större virknål till detta varv för att slippa göra lm mellan maskorna så det inte skulle dra). Jag virkade runt om hela dvs även över kortsidan o sen fortsatte jag på 'undersidan'.


Sista varvet virkade jag fm som vanligt med mindre virknål igen :)- Improvisera hur du vill o lek med färger/tekniker. Ska skärpet inte synas under kläderna så spelar det inte så stor roll heller. 

Syftet med stolpar i mitten var att det skulle finnas hål längs hela skärpet för maximal flexibilitet !Sy ihop på baksidan av spännet, fäst ordentligt ! 

Voilá !

2 kommentarer:

 1. Hahahah :D du är för skön du xD håller med dej, det med "toan" och "mobil telefonen" ;) men för mig går det ofta så snabbt att jag inte hinner andvända mobilen :P snygga bilder föresten :D Keep it up (Y)

  Kram Emelie,

  http://ladygaygirlblogg.myshowroom.se/

  SvaraRadera
 2. Hahahah :D du är för skön du xD håller med dej, det med "toan" och "mobil telefonen" ;) men för mig går det ofta så snabbt att jag inte hinner andvända mobilen :P snygga bilder föresten :D Keep it up (Y)

  Kram Emelie,

  http://ladygaygirlblogg.myshowroom.se/

  SvaraRadera