måndag 25 april 2016

Love topiary

Hittade ett gammalt UFO (unfinished object) som legat bortglömt i tidningen "Enjoy Cross Stitch" (issue 11, spring 2014) i 2 år. När jag påbörjade den var jag ganska tidigt i mitt broderande o ägde ännu inga DMC, jag hade påbörjat den med gröna nyanser från mitt ärvda stash men var inte nöjd med färgerna. På en sommarmarknad inhandlade jag mina första DMC i några nyanser av grönt o rosa (valde färger utifrån en riktig katalog) o startade om den, men sen körde jag fast när jag inte var nöjd med mina lila nyanser.. När jag nu hittade denna igen så sydde jag ändå vidare med de lila jag hade valt från förut (1 lila ros var stitchad) fastän jag hade kunnat välja ljusare nyanser nu.. 
UFO
Denna är då helt broderad i DMC ! ;) Kom på att jag ju aldrig skriver ut vilka färgnummer jag använder hmm. På tal om mitt DMC stash så ska jag snart organisera om dom, visar då.


Jag gjorde en liten jämförelse med bilden på den färdiga från tidningen för skojs skull då jag gjorde lite färgändringar. Fick kommentar i min stitchinggrupp på fb att de gillade min bättre - sånt blir man så glad av !
Vänster: min.                       Höger: tidningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar