söndag 20 oktober 2013

9 day SAL

Eftersom jag i regel inte lägger upp WIP (work in progress) så blir det lite tomt här när jag håller på mycket med korsstygnen.. Just nu deltar jag i en 9 dagars SAL (stitch-a-long) med min korsstygnssgrupp, så jag tänkte att jag skulle lägga upp mina progress bilder här också (som uppdateringar på detta inlägg dock). Har (äntligen !) påbörjat mitt kattprojekt, "Lockande ögon" av Kustom Krafts Inc som jag visade här.


SAL avslutades 131027. Målet var att se hur långt man kunde komma på ett och samma projekt under 9 dagar. Detta var den första SAL jag deltagit i (förutom veckoutmaningarna i gruppen då) - och måste säga att jag är hemskt glad och tacksam över den, för den fick mig att ta tag i och starta mitt katt-projekt och även fortsätta kämpa fastän jag kände för att ge upp ett par gånger av frustration men fortsatte kämpa för att ha lite utveckling att visa i varje dags bild. Det har varit hemskt intensivt och hemskt roligt, och det är helt otroligt hur mycket vi som deltog i utmaningen har fått gjort !! Men nu kliar det lite i fingrarna att få virka lite igen... ;) Katt-projektet kommer inte bli liggande totalt dock, kommer fortsätta delta i onsdags- och helg-utmaningarna i gruppen om inte annat ! :) 

2 kommentarer:

  1. Det blir spännande att se hur den växer fram! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är det jag älskar med broderi, att se hur det tar form ! :D Har en känsla av att det här mönstret kommer vara abstrakt ett bra tag till framöver :P

      Radera