söndag 24 mars 2013

Påskpyssel !!

Förra helgen vart det påskpysslande med pojkvännen :) Han har nog aldrig gjort något så pilligt i sitt liv, men det gick ju bra ändå och han blev positivt överraskad av sina egen förmåga ! Var jättekul att pyssla, och såklart ännu roligare med så fint sällskap :D Här kommer då en bildbomb av våra kreationer !Fjädrarna tog slut så jag improviserade.. Kanske inte så lyckat :P

Pojkvännen gjorde en med fluga /mustasch, så söt  ^^
Ännu en improvisation pga slut på fjädrar.. små vingar av skumplast :)
Toarulle-kyckling
Triangel-kyckling
Dom små runda kycklingarna är gjorda med material från "hobby kit" från TIGER (30kr). Alla fästena är gjorda med "hobby string" från TIGER (2 för 10kr). Toarulle är ju självklart.. Och så ett litet ark filt från Panduro. Gjorde även pärl-ägg som jag lagt upp förut :)

Tror alla kyckling-varianterna är ganska självklara hur dom är gjorda :) Mitt påskris är hemskt fint (får ta ordentlig bild på det senare) och har än så länge fått stå i fred för katten !

Kissemiss ska såklart vara med och pyssla :P Roligaste var metalltråden ! 
Det är alltid roligt när kisen kommer och är nyfiken och vill vara med, hon är ju trots allt en gammal dam nu på 10 år :) Var ett hysteriskt roligt ögonblick när hon hade suttit mitt på bordet och sen reste sig och hade fått två gula pompoms fastklistrade under svansen... Hehe ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar