söndag 16 februari 2014

Broderat tetrishjärta till Alla Hjärtans Dag och pimpade tepåsar

Gjorde det här kortet till pojkvännen till Alla Hjärtans Dag... Tyckte designen var så perfekt, hittade på Pinterest.

Blev inte så nöjd med hur kortet blev dock.. Hade ju givetvis strykt tyget när det var klart men det tunna pappret som jag klädde den tjockare kartongen med eller limmet gjorde att det blev helt bubbligt :/ Var så frustrerande när typ allt som kunde gå snett när jag gjorde kortet givetvis skulle göra det, vill ju göra det perfekt till älsklingen liksom.. Men han blev glad för det iaf och det är huvudsaken :)


Gjorde eget kuvert, med samma mönster som på kortet fast i annan färg.. Försökte göra det lite mera maskulint.. Inuti var kortet rött och satte fast orange kvadrat med washitejpen med stjärnor så körde på samma färger o tema på kuvertet.. Blev lite snett men var typ helt omöjligt att få till det med det mönstrade pappret, och som sagt allting skulle liksom gå snett för mig (haha, snett !!).. 

I övrigt var det här det enda pysslet jag gjorde.. Hade köpt mitt favorit-te till han och bytte ut dom små fyrkanterna till små hjärtan i svart och lila stjärn-papper, som återigen knöt an till kortet.. :) Bara klippte ut hjärtan i dubbelvikt papper och limmade ihop över snöret och voilá så har man pimpat tepåsarna <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar